Despre Re.ro

Re.ro s-a născut ca un răspuns la o nevoie. După mulți ani în care am organizat evenimente sportive folosindu-ne de unelte improvizate pentru rezervări, cu multe frustrări atât pentru echipe cât și pentru proprietarii terenurilor, am decis că trebuie să schimbăm ceva. Se poate mai simplu, mai rapid și mai transparent.
ValoriNe dorim să facem sportul cât mai accesibil, să te ajutăm să-ți îmbunătățești sănătatea și relațiile și să câștigi timp. Vrem să te încurajăm să faci sport constant cu prietenii sau colegii și să cunoști oameni noi. Credem ca viata este atât despre tine, despre zambete si bucurii, scopuri împlinite, realizări și performanță, cât și despre ceilalți, despre echipa, fair play și sacrificii. Credem că fiecare avem o misiune specială în viață, pe care o putem îndeplini cel mai bine atunci când suntem sănătoși și plini de energie, sociabili și de folos familiei, prietenilor și comunității mai largi.
Misiunea noastră


Împreună să aducem glorie lui Dumnezeu și să avem un impact pozitiv în viața tuturor celor cu care interacționăm prin munca noastră!> Echipacompanies-background