Întrebari frecvente

1. Ce este Re.ro? 

Re.ro este o platformă de rezervări specializată pe rezervarea terenurilor de sport; o piață online, ‘marketplace’, unde proprietarii își pun la dispoziție terenurile de sport pentru a fi închiriate cu plata online.

2. Ce pot să rezerv prin Re.ro?

În acest moment pe Re.ro se pot rezerva terenuri de sport.

3. Cum fac o rezervare pe Re.ro?

Rezervarea se face parcurgând pe rând pașii:

 1. Pe prima pagină în mijloc aleg localitatea în care vreau să rezerv un teren.
 2. Aleg tipul de activitate (sport), data și intervalul orar în care doresc să rezerv. Se pot lăsa libere selecțiile și se apasă direct pe butonul CAUTĂ și atunci se vor afișa toate terrenurile disponibile.
 3. Aleg unul din terenurile afișate prin apăsarea butonului REZERVĂ.
 4. Din calendarul afișat selectez intervalul orar pe care doresc să îl rezerv, apoi apăs pe butonul URMĂTORUL PAS.
 5. Dacă nu sunt deja intrat în cont, intru în cont (mă loghez) și introduc datele pentru a efectua plata online
 6. Plătesc apăsând pe butonul PLĂTEȘTE.
 7. Pentru a simplifica pe viitor procesul, pot alege salvarea cardului în contul meu RE.RO. Bine de stiut: Datele tale de card nu sunt salvate de către Re.ro, ele fiind salvate in maximă siguranță de către procesatorul de plăți Paylike ApS.

4. Cum aflu dacă rezervarea a fost realizată cu succes?

După plata rezervării va fi afișată o pagină cu detaliile rezervării și, totodată, un mesaj din care reiese că rezervarea a fost făcută cu succes. Vom trimite și un email cu detaliile rezervării și confirmarea plății.

5. NOU ! Cum anulez o rezervare?

Poți anula singur rezervarea, fără aprobarea administratorului bazei sportive, din contul tău din meniul REZERVĂRILE MELE, până cu un termen limită înaintea primului interval rezervat, termen definit de catre fiecare bază sportivă în parte, de obicei 24 de ore.
După acest termen limită, dacă nu poți juca din cauza stării terenului sau a condițiilor meteo sau a oricărui motiv ce ține de baza sportivă, poți cere anularea rezervării din același loc. Anulările din motive personale care au depășit termenul limită de anulare automată nu se aprobă. Administratorii bazei sportive vor aproba sau respinge cererile de anulare din motive personale în funcție de evaluarea lor proprie, neavând nici o obligație în sensul acesta. Dacă nu ai putut să joci datorită condițiilor terenului sau a condițiilor meteo și cererea ta de anulare nu a fost aprobată, nu ezita sa ne contactezi și vom verifica lucrul acesta.

6. Pot să rezerv un teren fără să am cont?

Atât din motive de siguranță cât și deoarece proprietarii bazelor sportive au nevoie de informații de contact din partea celor care rezervă, pentru a putea închiria un teren de sport pe platformă este nevoie de cont. Poți căuta terenurile disponibile și vedea întreg calendarul de disponibilități fără a te autentifica, însă pentru a rezerva ai nevoie de un cont.
Un cont aduce beneficii cum ar fi: acces la istoricul rezervarilor si al plăților, posibilitatea folosirii mai multor adrese de facturare, salvarea terenurilor de sport în lista de favorite pentru acces rapid și multe altele. Deși te poți autentifica dintr-un click folosing Google sau Facebook, te încurajăm să lași numărul de telefon corect și date complete de contact, pentru ca administratorul bazei sportive să te poată contacta în cazul unor situații neprevăzute. Poți face asta la secțiunea DATE PERSONALE.

7. Cum îmi creez un cont pe Re.ro?

Parcurgând pe rând următoarele puncte:

 1. accesez pagina principală www.re.ro
 2. dau click pe secțiunea contul meu din dreapta sus a paginii
 3. completez formularul
 4. confirm înregistrarea prin deschiderea emailului de confirmare

8. Cum pot să rezerv de pe telefonul mobil?

Rezervare pe mobil se face respectând aceeași pași enumerați mai sus la întrebarea “Cum fac o rezervare pe Re.ro?”

9. Ce fac dacă nu am găsit niciun teren liber?

Ne pare rău dacă nu este nici un teren liber în perioada dorită de tine.
Adăugăm constant terenuri noi. Poți recomanda noi terenuri sau baze sportive pe care să le adăugăm pe site prin formularul pus la dispoziție accesând linkul din dreapta jos Recomandă teren / bază sportivă.

10. Cine are acces la datele mele personale?

Datele personale sunt în siguranță, ele fiind vizibile doar ție și platformei Re.ro. Prin efectuarea unei rezervări, terenul sau baza sportivă în cadrul căruia s-a făcut rezervarea are acces la datele rezervării și la datele tale de contact (email, telefon) pentru a te putea contacta în cazul unor schimbări neprevăzute.

Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate disponibilă spre consultare pe platformă.

Re.ro nu salvează datele tale de card în mod direct. În cazul în care salvezi cardul bancar pe platforma pentru a simplifica rezervările ulterioare, datele de identificare ale cardului sunt salvate direct de către procesatorul de plăți Paylike / Clearhaus A/S în condiții de maximă siguranță respectand standardele PCI DSS .

11. Cât costă să folosesc Re.ro?

Re.ro este complet gratuit pentru clienții care rezervă, pentru totdeauna. Prin contractul cu bazele sportive, prețurile practicate pe Re.ro nu vor fi niciodata mai mari decât prețurile practicate direct la locație cu plata cash. Dacă apreciezi platforma Re.ro, te încurajăm să spui și altora, să urmărești pagina noastră de Facebook și Instagram și să dai share la postările noastre de pe social media pentru ca și alți oameni să se bucure de rezervări simple și rapide.