Câștigă 500 RON - Fii Ambasador Re.ro!


careers-backgroundMotivează o bază sportivă să se inscrie pe Re.ro, iar noi îți decontăm rezervări în valoare de 500 RON*
Te rugăm să citești cu atenție regulamentul campaniei

Baze sportive eligibile, și suma decontată per bază sportivă:

 • Fotbal, minim 3 terenuri activate - 500 RON
 • Fotbal, mai puțin de 3 terenuri - 150 RON x Număr terenuri activate
 • Tenis, minim 5 terenuri activate - 500 RON
 • Tenis, mai puțin de 5 terenuri activate - 100 RON x Număr terenuri activate
 • Săli de sport pentru volei, baschet, handbal și alte sporturi de echipă - 500 RON pentru activare minim 2 terenuri de dimensiuni standard în sală, 350 RON pentru unul singur
 • Stadioane sau săli polivalente cu capacitate de minim 2000 locuri - 500 RON

* Regulamentul campaniei:

 1. Suma decontată va fi de maxim 500 de RON exclusiv pentru bazele sportive aflate în interiorul sau la mai puțin de 5 kilometri de localitățile reședință de județ și care au conform ultimului recensământ minim 40000 de locuitori. Pentru localitățile care nu se încadrează la condiția precedentă, dar au conform ultimului recensământ minim 15000 de locuitori, suma decontată este 50%, adică jumătate din sumele enumerate în tabel. Pentru restul localităților, suma decontată este de 25%, respectiv un sfert din sumele enumerate în tabel.
 2. Clientul facilitator este rugat să contacteze Re.ro înainte de a facilita înscrierea bazei sportive, pentru a clarifica împreună suma decontată, ca urmare a evaluării individuale a bazei sportive de către Re.ro. Tabelul de mai sus are caracter aproximativ și nu garantează sub nici o formă suma respectivă sau orice fel de sumă dacă în urma evaluării Re.ro, baza respectivă prezintă un interes scăzut sau nu prezintă interes. Suma efectivă decontată se va stabili de către Re.ro în funcție de particularitățile bazei sportive și va fi comunicată clientului, iar aceasta va avea loc înaintea oricăror alte demersuri.
 3. Baza sportivă trebuie să se înscrie ca urmare a recomandării tale. Acest lucru va fi confirmat sau infirmat de către administratorul bazei sportive prin email sau sms catre Re.ro. În cazul în care se dorește decontarea rezervărilor efectuate de către mai multe persoane, respectiv o echipă, se va alege un reprezentant confirmat prin email sau sms de către administratorul bazei sportive și acesta ne va comunica ce rezervări să decontăm. Banii vor fi decontați oricâtor persoane care au rezervat împreună în limită cumulată exprimată la punctul 1
 4. Baza sportivă trebuie să activeze online mai mult de jumătate din terenurile disponibile până cel târziu în 31 August 2021, iar terenurile trebuie să aibă în medie cel puțin 4 ore libere pe zi, puse la vanzare pe Re.ro de luni până vineri în intervalele 16:00 - 24:00. Această condiție este flexibilă, și se poate negocia împreună cu clientul și baza sportivă astfel încât să existe un număr rezonabil de ore puse spre vânzare pe Re.ro.
 5. Decontarea se va face pentru rezervările efectuate pe Re.ro exclusiv la acea bază sportivă care s-a înscris ca urmare a recomandării tale, pe oricare dintre terenurile ei.
 6. Modul de decontare: Rezervările efectuate de către client în primele 30 de zile de la activarea terenurilor în platformă, cel târziu la 30 Septembrie 2021, vor fi plătite inițial integral de către client, iar Re.ro va returna banii clientului în limita sumei exprimate la punctul 1 direct pe cardul de pe care a fost făcută plata, prin anularea tranzacțiilor către Re.ro. În acest caz rezervarea va rămâne valabilă chiar dacă tranzacția de plată va fi anulată. Aceasta se va face în cel mai scurt timp, după ce clientul va notifica Re.ro despre aceasta prin mijloacele puse la dispoziție, respectiv Facebook chat, Whatsapp, email, sau telefon. Re.ro nu va datora nimic clienților care au facilitat adăugarea unei baze sportive dar care uită să ceară înapoierea banilor până la expirarea termenului de mai sus.
 7. Prin participarea la aceasta promotie, clientul facilitator isi exprima acordul sa participe la crearea unor materiale publicitare pentru Re.ro, se obliga sa ofere poze de calitate catre Re.ro din cadrul meciurilor jucate cu ocazia rezervarilor gratuite si sa realizeze un video de minim 30 de secunde în care să vorbească despre experienta sa in cadrul acestei promotii, video pe care sa-l ofere Re.ro pentru promovare. Toate aceste materiale vor putea fi folosite fara restrangeri de catre Re.ro pentru promovare pe platformele sociale sau alte medii online sau offline.
 8. Numarul total de pachete promotionale disponibile este de 100 de pachete de 500 de RON, in valoare totala de 50000 RON. Promotia se incheie in momentul in care aceste pachete vor fi consumate sau la data limita de 31 August 2021. O eventuala prelungire a promotiei va fi anuntata pe pagina de Facebook a Re.ro urmand ca termenii si conditiile sa fie actualizate.
 9. Regulamentul campaniei respectiv perioada desfășurării sau suma decontată se pot modifica oricând fără notificări prealabile iar clientul facilitator va beneficia de promoția valabilă în momentul facilitarii înscrierii bazei sportive.
careers-background