Întrebari frecvente

1. Ce este Re.ro Admin?

Re.ro Admin este platforma de administrare a rezervărilor pentru terenuri de sport. Platforma se adresează celor care administrează un teren de sport sau o bază sportivă și doresc să ușureze și să automatizeze procesul de rezervare.

2. Ce este un cont DEMO?

Statusul de cont demo este, în general, pentru noii administratori care încă nu au semnat contractul cu Re.ro. Ei pot să adauge un teren, o bază sportivă și să configureze calendarul, dar nu vor avea vânzările active până la confirmarea semnării contractului.

3. Cum adaug o bază sportivă sau un teren?

Se poate adăuga o bază sportivă sau un teren prin următorii pași:

1. Pe platforma Re.ro Admin, click pe CONFIGURARE din partea de sus a paginii.

2. În pagina de configurare este un buton albastru, numit ADAUGĂ UN TEREN NOU pentru a adăuga un teren, iar pentru încărcarea unei baze sportive noi în partea stângă a paginii există opțiunea BAZE SPORTIVE și pentru adăugare, click pe același buton albastru.

4. Cum pot să activez vânzările online?

Activarea vânzărilor se face din meniul FIRMĂ / VALIDARE CONTRACT în felul următor:

  1. Pasul 1: Cerere contract: Se completează datele de identificare ale firmei dvs și se apasă pe butonul ”Cere contract”
  2. Pasul 2: este posibil să vă contactăm pentru a confirma datele introduse de dvs și a clarifica anumite informații. Vă trimitem contractul de colaborare pe emailul principal al contului.
  3. Pasul 3: Reprezentantul legal al firmei dvs semnează contractul de colaborare. Se poate semna atât fizic cât și digital. După semnare, din același meniu FIRMĂ / VALIDARE CONTRACT veți putea încărca în sistem contractul semnat.
  4. Pasul 4: După confirmarea primirii contractului semnat, vă vom scoate restricțiile contului demo și veți putea activa vânzările cu plata online pentru terenurile dvs. Veți primi un email în momentul aprobării vânzărilor online.

5. Unde văd orele rezervate de către clienți?

Pentru a vedea atât orele rezervate de clienți, cât și detaliile rezervărilor trebuie să mergeți la secțiunea REZERVĂRI folosind meniul din partea de sus a paginii. Pentru a urmări doar terenurile dorite, se poate face filtrare apăsând pe câmpul numit TERENURI. De asemenea se poate filtra pe o anumită perioada de timp, astfel încât rapoartele vor afișa doar datele aferente acelei perioade.

6. Cum modific ce ore sunt disponibile pentru rezervări?

Orarul este configurabil pentru o bază sportivă, urmând ca toate terenurile să aibă un calendar personalizabil plecând de la acel orar.

Se pot seta zile din an în care o bază sportivă este închisă pentru public.

Calendarul unui teren poate fi personalizat prin definirea intervalului minim care poate fi selectat de către clienți, a prețului acestuia, schimbarea stării lui din liber în indisponibil și înapoi, schimbarea prețului fiecărui interval în parte sau cu recurență a acelui interval din săptămână.

Cel mai ușor mod de a stabili intervalul orar în care se poate rezerva un teren este prin următorii 3 pași :

  1. În dreapta sus segmentul CONFIGURARE, stânga sus BAZE SPORTIVE, click pe PROPRIETĂȚI.
  2. Modificare manuală a intervalului orar.
  3. Din secțiunea PROPRIETĂȚI TEREN / CALENDAR / CONFIGURARE CALENDAR se poate personaliza fiecare interval pentru o anumită dată calendaristică sau pentru acel interval din săptămână pe perioadă nedeterminată.

7. Când primesc banii din rezervările făcute prin Re.ro?

Pentru pachetul standard facem plata lunar. Pentru pachetul de colaborare premium facem plata săptămânal sau în funcție de mărimea vânzărilor putem personaliza și decide împreună intervalul de plată.

8. Cum pot să configurez calendarul astfel încât să fie personalizat pentru terenul meu?

Configurarea calendarului se poate face din secțiunea CALENDAR. Acolo se poate modifica modul de afișare a orelor în calendar. Dacă doriți să modificați și alte aspecte (de ex. intervalul orar în care sa fie disponibile rezervările), acestea se pot configura în meniul PROPRIETĂȚI BAZE SPORTIVE.

9. Câte terenuri și baze sportive pot să adaug?

În contul DEMO se poate adăuga doar o singură bază sportivă și un teren. După confirmarea semnării contractului, nu mai este nicio limitare la adăugarea terenurilor sau a bazelor sportive.

10. Se poate integra platforma Re.ro cu calendarul pe care-l folosesc acum?

Deocamdată nu avem posibilitatea integrării calendarului de pe platformă cu alte calendare. Încurajăm, însă, semnalarea lipsei unor funcționalități în desfășurarea activității de pe site la adresa contact@re.ro, iar noi vom analiza fiecare cerere în parte.