Pune baza ta sportivă pe pilot automat. Câștigă mai mult, mai simplu!

Ai o bază sportivă? Hai să ne cunoaștem: 0747.085.111


Ce este RE.ro Admin?

Re.ro Admin e platforma prin care terenurile tale de sport sunt închiriate online din câteva click-uri, transparent, în siguranță și garantat. Tu stabilești prețurile și intervalele orare, iar clienții tăi își fac singuri rezervările. Primești banii în cont și toate facturile pe email. Poți supraveghea totul în 15 minute pe zi.

Ce spun clienții / Cum funcționează


De ce Re.ro Admin?

Te ajutăm să

 • Crești vânzările

  Sistemul de plată online, prețurile personalizate de-a lungul săptămânii, facilitățile extra contra cost și multe alte unelte digitale te ajută să vinzi mai mult și mai repede.

 • Ai claritate

  Rapoartele statistice în timp real pentru terenuri, rezervări și bani îți oferă toate informațiile de care ai nevoie ca să poți lua cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

 • Câștigi încrederea clienților

  Datorită paginii de prezentare a fiecărui teren, a transparenței prețurilor și a garanției rezervării, clienții tăi se simt în siguranță.

 • Te promovezi gratuit

  Investim continuu în promovare pentru ca tu să ajungi la clienți noi. În plus, vei fi prezent pe rețelele de socializare cu articole realizate în mod profesionist, la un click distanță.

 • Te perfecționezi

  Îți trimitem periodic sfaturi de specialitate cu cele mai bune practici pentru o administrare eficientă a bazei sportive.

Te scăpăm de

 • Rezervări neonorate

  Datorită plății instante online, fiecare rezervare este asigurată.

 • Muncă

  Uită de vorbitul la telefon cu orele, agende, exceluri și unelte improvizate. Clienții tăi își fac rezervările online, iar tu poți supraveghea buna funcționare în doar 15 minute pe zi.

 • Birocrație

  Generăm automat toate documentele financiare și le trimitem departamentului tău contabil.

 • Bătăi de cap

  Departamentul nostru specializat de Suport Clienți îți asigură liniștea și confortul unei afaceri care funcționează de la sine.

Cât costă?

Un comision unic de 3.9 % din pretul rezervării! Da, ai citit bine, nici măcar patru la sută pentru a avea rezervări online chiar pe site-ul tău!

standard
Standard
Sistem digital de administrare a terenurilor. Calendare săptămânale, calendar comparativ terenuri
Rezervări cu plata online
Statistici vânzări și rezervări în timp real
Facturare automată. Documente contabile complete.
Notificări SMS si email la fiecare rezervare. Se pot trimite SMS-uri către mai multe numere de telefon
Anulări automate până cu 24 ore înainte și anulări doar cu aprobarea ta
Suport clienți: telefonic, formular, email
NOU! Rezervarile se pot face direct pe site-ul tău, inclusiv plata online!**
Nu ai site web? Îl construim noi!***
Comision rezervări
standard 3,9 %
Abonament lunar
standard
* Rezervările anulate nu sunt comisionate.
** Daca ai deja site, iti punem la dispozitie in mod gratuit sistemul de rezervari pentru site-ul tau.
*** Contra cost iti putem construi un site performant care sa aiba sistem de rezervari online integrat.

Viziunea noastră

Proiectul Re.ro s-a născut ca un răspuns la o nevoie. După mulți ani de organizări de evenimente sportive folosindu-ne de unelte improvizate pentru rezervări, cu multe frustrări atât pentru echipe, cât și pentru proprietarii terenurilor, am decis că trebuie să schimbăm ceva. Se poate mai simplu și mai rapid. Am creat platforma Re.ro Admin pentru ca tu să câștigi mai mulți bani, muncind mai puțin. Știm ce înseamna să ai un sistem de programări în care vorbitul la telefon, excelul, pixul și foaia sunt regula. De aceea am creat un sistem de programări complet automatizat în care, după o configurare inițială, tu nu mai ai nimic de făcut.

Fii pe fază!

Înscrie-te şi fii la curent cu cele mai bune oferte!

Misiunea noastră

Daca ai un teren de sport sau o baza sportivă, te felicităm! Misiunea noastră e să ajutăm oamenii să economisească bani și timp pentru cei dragi; să îi încurajăm să practice sportul și prin asta să fie mai sănătoși, mai sociabili și mai fericiți. Te invităm ca împreună să împlinim această misiune!