Pune baza ta sportivă pe pilot automat. Câștigă mai mult, mai simplu!

Ai o bază sportivă? Hai să ne cunoaștem: 0747.085.111


Ce este RE.ro Admin?

Re.ro Admin e platforma prin care terenurile tale de sport sunt închiriate online din câteva click-uri, transparent, în siguranță și garantat. Tu stabilești prețurile și intervalele orare, iar clienții tăi își fac singuri rezervările. Primești banii în cont și toate facturile pe email. Poți supraveghea totul în 15 minute pe zi.

Ce spun clienții / Cum funcționează


De ce Re.ro Admin?

Te ajutăm să

 • Crești vânzările

  Sistemul de plată online, prețurile personalizate de-a lungul săptămânii, facilitățile extra contra cost și multe alte unelte digitale te ajută să vinzi mai mult și mai repede.

 • Ai claritate

  Rapoartele statistice în timp real pentru terenuri, rezervări și bani îți oferă toate informațiile de care ai nevoie ca să poți lua cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

 • Câștigi încrederea clienților

  Datorită paginii de prezentare a fiecărui teren, a transparenței prețurilor și a garanției rezervării, clienții tăi se simt în siguranță.

 • Te promovezi gratuit

  Investim continuu în promovare pentru ca tu să ajungi la clienți noi. În plus, vei fi prezent pe rețelele de socializare cu articole realizate în mod profesionist, la un click distanță.

 • Te perfecționezi

  Îți trimitem periodic sfaturi de specialitate cu cele mai bune practici pentru o administrare eficientă a bazei sportive.

Te scăpăm de

 • Rezervări neonorate

  Datorită plății instante online, fiecare rezervare este asigurată.

 • Muncă

  Uită de vorbitul la telefon cu orele, agende, exceluri și unelte improvizate. Clienții tăi își fac rezervările online, iar tu poți supraveghea buna funcționare în doar 15 minute pe zi.

 • Birocrație

  Generăm automat toate documentele financiare și le trimitem departamentului tău contabil.

 • Bătăi de cap

  Departamentul nostru specializat de Suport Clienți îți asigură liniștea și confortul unei afaceri care funcționează de la sine.

Cât costă?

Planul Standard îți oferă toate funcționalitățile fără abonament sau costuri lunare fixe, mai puțin rezervări pe site-ul tău propriu. Planul Premium îți oferă toate funcționalitățile cu un comision redus, plus integrarea pe site-ul propriu a sistemului automat de rezervări cu plata online pentru un abonament de doar 197 ron pe lună.

standard
Standard
premium
Premium
exclusiv
Exclusiv
Sistem digital de administrare a terenurilor. Calendare săptămânale, calendar comparativ terenuri
Rezervări cu plata online
Statistici vânzări și rezervări în timp real
Facturare automată. Documente contabile complete.
Notificări SMS si email la fiecare rezervare. Se pot trimite SMS-uri către mai multe numere de telefon
Anulări automate până cu 24 ore înainte și anulări doar cu aprobarea ta
Promovare gratuită
Suport clienți: telefonic, formular, email
NOU! Tot sistemul direct pe site-ul tău, inclusiv plata online!
Nu ai site web? Îl construim noi!
Plata săptămânală
Comision rezervări
standard 10%
premium 5%
exclusive 3.5%
Abonament lunar
standard
premium 197 ron

3 luni gratuite
exclusive 347 ron

3 luni gratuite
* Rezervările anulate nu sunt comisionate.
Planurile Premium și Exclusiv beneficiază de primele 3 luni gratuite la partea de abonament.
Iti construim un site modern cu sistem de rezervari online inclus, la cheie. Folosesti un singur calendar iar rezervarile iti vor veni si de pe site-ul tau si de pe Re.ro. Abonamentul exclusiv contine mentenanta tehnica pentru site-ul propriu, mai puțin taxa de instalare. Se va plati separat o singura data o taxa de constructie si instalare, in valoare de 3470 ron.
Plata săptămânală poate fi activată după depășirea cifrei de vânzări de 5000 ron lunar.

Viziunea noastră

Proiectul Re.ro s-a născut ca un răspuns la o nevoie. După mulți ani de organizări de evenimente sportive folosindu-ne de unelte improvizate pentru rezervări, cu multe frustrări atât pentru echipe, cât și pentru proprietarii terenurilor, am decis că trebuie să schimbăm ceva. Se poate mai simplu și mai rapid. Am creat platforma Re.ro Admin pentru ca tu să câștigi mai mulți bani, muncind mai puțin. Știm ce înseamna să ai un sistem de programări în care vorbitul la telefon, excelul, pixul și foaia sunt regula. De aceea am creat un sistem de programări complet automatizat în care, după o configurare inițială, tu nu mai ai nimic de făcut.

Fii pe fază!

Înscrie-te şi fii la curent cu cele mai bune oferte!

Misiunea noastră

Daca ai un teren de sport sau o baza sportivă, te felicităm! Misiunea noastră e să ajutăm oamenii să economisească bani și timp pentru cei dragi; să îi încurajăm să practice sportul și prin asta să fie mai sănătoși, mai sociabili și mai fericiți. Te invităm ca împreună să împlinim această misiune!